SelenoPrecise 200 μg

kr129,00

60 tabletter

Kategori:

Patenterad selenjäst med hög biotillgänglighet

SelenoPrecise är små, runda vita tabletter med 200 mikrogram selen i form av Pharma Nords patenterade selenjäst som innehåller biotillgängligt organiskt selenometionin och fler än 20 andra organiskt bundna selenföreningar. Preparatet är unikt eftersom dess innehåll av olika organiska selenföreningar liknar den naturliga variation selen som vi får i oss från selenrik mat. Selen bidrar till bibehållandet av normalt hår och naglar samt normal funktion av immunsystemet och normal sköldkörtelfunktion.

Alla Pharma Nords produkter tillverkas på företagets egna fabrik i Danmark under farmaceutisk kontroll för att dokumentera kvalitet, säkerhet och effekt.

Rekommenderad daglig dos:

1 tablett i samband med måltid. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Ingredienser:

Organiskt bunden selenjäst (SelenoPrecise®) Fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa Konsistensmedel: kalciumfosfater, kiseldioxid Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, talk Klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror Färgämne: titandioxid

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”SelenoPrecise 200 μg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *